Det här får du inte missa på finallördagen!

Nu på lördag, den 2 september, kör vi vår säsongsfinal. Vi håller igång mellan kl 10-17, och här kommer ett urval av vad som kommer att underhålla er under dagen!

Drifting:
Team WL Racing kommer vara på plats med sina två supror och tillhörande förare – Dennis Wikberg och Mattias Larsson. Den motorintresserade kan med fördel spana under huven på Mattias bil – där väntar något… oväntat! Dennis körde på Gymkhana Drift i lördags och placerade sig på en välförtjänt fjärdeplats! Detta trots att han krängde av ett däck under kvällens näst sista körning 😉 Men the show must go on, som det så fint heter, så Dennis krigade sig igenom körningen på tre däck och slutade så småningom på fjärde plats.

På plats under dagen har vi även Herman Jansson och Jocke Ögren, båda från Övik, som viskar om att de ska underhålla oss med lite twindrifting. Grymt! Och vad vore en finallördag utan lite 4wd-drifting? Johan Keller och Jesper Ljungqvist kommer och kör!

Hoj hoj!
Förra året fanns ju som bekant inte Bus1 än, men då fanns Onsdagsbus, och på den finalen så var NRS på plats och gjorde ett uppvisningsrace. Detta var ett populärt inslag hos många, så naturligtvis ville vi ha dem på vår final även i år!

En annan av våra hojåkare som vi hade hoppats få se på banan var vår egen ”stuntåkare” Pontus Westman, Pontus har oturligt nog råkat ut för hjärnskakning och kommer därmed inte köra, MEN han kommer vara på plats med hojen på utställningsplats tillsammans med företaget Brutalteknik och visa upp sig och svara på frågor från nyfikna besökare. Han har dessutom hintat om att han ändå kommer hitta på något slags hyss i slutet av dagen, vad det är får ni veta då 😉

Banbilar – snabbhet på fyra hjul
Kommer ni ihåg OrangeBullit Racing som besökte oss på årets premiär? Bilen är nu mappad och klar, och vi hoppas få se den göra några varv på banan. Vi kommer även få besök av en rallyförare från Umeå som kommer ner och kör med sin rallybil! Bus1-premiär för denna förare, så nu ser vi till att vi ger honom ett fint välkomnande 😉

Vad har vi mer?
JO! På BUS1-finalen kommer Racetrucken från Team Jacobsson och kör med sin Old school truckrace-maskin,
DB Garaget kommer och har billjudstävling, pokaler och fina sponsrade priser i topp där!
GODISREGN för alla barn! (små barn, inte vuxna barn)
Trans Am-klubben kommer med ett gäng bilar och ställer ut.
Finbilsparkeringen är ju även givetvis till för alla, så välkommen att ställa ut ditt fina fordon!

Till sist lite praktisk information:

Kl 09:45 kommer vi att öppna grindarna för er publik.
Det är samma priser som gäller denna lördag som varit under tidigare onsdagar, se länk HÄR för mer info kring priser.

Tips för att allt ska flyta på så bra som möjligt:
1) Förslagsvis så har ni redan parkerat på ”andra sidan vägen” och knatat in och ställt er vid grindarna. Våra vackra snälla entrédamer kommer att stå där redan i förväg så man kan vara betald o klar när vi öppnar.
(Var uppmärksam på infarten då den kommer att delas upp/ konas av på lite olika sätt)

2) Förslagsvis så samåker man så gott det går, så vi får plats med mycket bilar denna dag, det kommer att vara en hel del biltrailers och racebussar som också behöver plats nämligen.

3) As usual så har ni redan fixat jämna pengar eller är beredd med swish-numret när ni kommer till biljettkassan så allt går smidigt till!

Ett preliminärt schema kommer att presenteras inom kort samt att det kan tillkomma information under veckan – håll koll!

Det kommer att bli en GRYMT bra dag och vi välkomnar er alla! Och som ni kan se nedan så har vi beställt bra väder!

Varmt välkomna önskar vi er alla!