BUS1 söker skribent för säsongen 2018!

Vilken chans!

Är du en BUS1-fantast? Kan du allt om bilar, besökare, väder, korv-ätning och kaffedrickning? Eller tycker du helt enkelt att en sommar utan BUS1 vore sjukt tråkigt och vill berätta för omvärlden om hur sjukt kul vi har på onsdagskvällarna?

Faktum är att man inte BEHÖVER kunna allt om allt. Långt ifrån. Ett gott humör, ett halv-okej minne (har man dåligt minne så finns ju papper och penna att tillgå under våra kvällar, samt en uppsjö av bilder från våra fotografer) och en vilja att skriva är faktiskt allt som behövs. Du behöver inte vara en mästare med ord och stavning, stöttning finns om så önskas. Huvudsaken är att du ha viljan.

Vi söker alltså någon som vill skriva BUS1-reportagen efter våra bus-kvällar sommaren 2018. Någon som vill vara en del av vårt team. Är det du?

Skicka ett mail till info@bus1.nu, berätta vem du är! Det går även bra att skicka ett mail om du har frågor till oss.

Hörs, hej!