Nu öppnar vi för ackrediteringsansökningar

Säsongen närmar sig med stormsteg, om mindre än en månad körs årets första evenemang på Mittsverigebanan! Näe, det är inte BUS1 som drar igång, men likväl ett evenemang som arrangeras av gänget bakom BUS1, nämligen Full Fart Event AB.

Den 9 maj är det dags för en frikörningskväll, eller en Avrostning som det valt att kallas. Just den kvällen är vigd år driftingen, och enbart drifting kommer att köras under det tillfället. Veckan därpå, den 16 maj, är det istället dags för banbilar och hojar att komma ut på banan och skaka av sig ratt- och styr-rosten. Mer info om de specifika eventen finner ni på Facebook, Avrostning Drifting samt Avrostning Bil & MC.

Så, därför är det nu alltså dags för dig, FOTOGRAF OCH/ELLER FILMARE att skicka in din ackrediteringsansökan – om du önskar fota/filma från annan plats än publikplats.
Snabba på, snart är det dags för start!

 

Du kan naturligtvis samtidigt ansöka för det/de tillfällen du avser besöka oss på BUS1! Vi vill dock informera om följande angående säsongsackrediteringen.

Säsongsackreditering för BUS1 kommer finnas även 2018. Vi önskar dock att ni tänker igenom om ni faktiskt har behov av en säsongsackreditering, det vill säga att ni planerat att göra täta besök hos oss under sommaren samt att du/ni har tid och vilja att bidra med era bilder till oss. Vi prioriterar säsongsackreditering till de som redan ifjol visade att de kommer besöka oss, samt levererat bilder enligt vårt önskemål.
(Vi har naturligtvis förståelse för att oförutsedda saker inträffar och att man inte kan garantera att man kommer vara på plats exakt varje gång. Men med en säsongsansökan så ska ditt mål vara att besöka oss så ofta som möjligt).

Du hittar ansökningssidan via Kontakt i menyn ovan, eller genom att klicka på denna länk!

Välkommen med din ansökan!