Ackrediteringsansökan

Viktig information för dig som vill fota från annat område än publikplats

 

– Du måste ha fyllt 15 år för att få beträda banan.
– Du kan ansöka om ackreditering för enskilt event eller för hela säsongen.

– Vid vistelse inne på banområdet så är reflexväst obligatoriskt.

Från 30 maj 2018 tillhandahåller BUS1 egna numrerade västar som fotograferna skall använda vid fotografering på banan, svarta med reflexband. Dessa måste lösas ut i sekretariatet mot 100 kr kontant alternativt genom att lämna ID- eller körkort som deposition, och återlämnas efter varje event. Din deposition, oavsett om du lämnar pengar eller ID-/körkort, får du naturligtvis tillbaka när du återlämnar västen.

– Som motprestation till beviljad ackreditering önskar vi 3-5 bilder från eventet, dessa önskar vi ska levereras via e-post inom 3 dagar. Bilderna kan komma att användas på Bus1’s hemsida, Facebook och Instagram, ej knutet till pågående säsong. Dina bilder kan alltså komma att återanvändas i framtiden. Mer info om detta får du när din ackrediteringsansökan är godkänd.

– Alla som skall beträda banan SKA meddela banchefen detta, detta gäller varje evenemang, även om du har beviljad ackreditering för hela säsongen.
– Fyll i formuläret nedan. Möjlighet finns även att fylla i ett formulär på plats och ansöka inför kommande event.
– Säsongsackreditering för BUS1 kommer finnas även 2019. Vi önskar dock att ni tänker igenom om ni faktiskt har behov av en säsongsackreditering, det vill säga att ni planerat att göra täta besök hos oss under sommaren samt att du/ni har tid och vilja att bidra med era bilder till oss. Vi prioriterar säsongsackreditering till de som redan ifjol visade att de kommer besöka oss, samt levererat bilder enligt vårt önskemål.
(Vi har naturligtvis förståelse för att oförutsedda saker inträffar och att man inte kan garantera att man kommer vara på plats exakt varje gång. Men med en säsongsansökan så ska ditt mål vara att besöka oss så ofta som möjligt).
.
.

Fyll i formuläret här nedanför. Du kommer få svar på din ansökan så snart vi haft möjlighet att handlägga den.